vrijdag 3 januari 2014

Happy new year!!

Allereerst wil ik iedereen (voor zover iemand dit leest :p) een gelukkig, gezond en creatief nieuwjaar wensen!

Ondertussen ben ik nog steeds aan het uitvogelen hoe dit werkt. Ben er net eindelijk achter gekomen hoe ik blogs kan volgen. Maar heb geen idee hoe ik ervoor zorg dat mensen ook mij gaan volgen!
Dus ik blijf gewoon blogs schrijven en hopelijk komt dat dan vanzelf! :)

Ik heb afgelopen maand niet stil gezeten en heb lekker veel kunnen haken.
Onder andere een leuk setje voor mijn zoontje. Muts, sjaal en wantjes.
Ben best trots op het resultaat. Heb het namelijk allemaal uit mijn hoofd gehaakt. Ben begonnen met de muts van een patroon, maar elke keer als ik een muts van een patroon maak dan past hij niet dus heb hem zelf maar steeds door tussendoor te passen aangepast. Ook kon ik geen patroon vinden van wantjes en ik had in mijn hoofd al precies het idee hoe ik ze wilde.
Hier het resultaat.


Ik heb nog nooit een patroon geschreven, maar zal ze binnenkort eens opnieuw maken en kijken of ik een patroon kan uitschrijven van de wantjes!
3 opmerkingen:

 1. Wat een stoer setje heb je daar gemaakt,zo klein echt lief,ik wens jou en je familie ook al het goede voor in 2014,lieve groet Musje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Knap dat je dit uit je hoofd doet! Hoe je volgers krijgt.....veel andere blog bezoeken, reacties plaatsen en elke zaterdag op Annemaries haakblog een linkje naar je blog plaatsen bij "link your stuff". Ik ben ook net met mijn blog begonnen en had nooit gedacht al zoveel volgers te hebben. Al gehoord van de Crochet Along 2014? Via mijn blog (en vele andere blogs) kan je info vinden hierover. Een heel leuk project om er lekker bij te doen. En je komt weer in contact met andere enthousiaste haaksters! Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je tips, ga ik zeker wat mee doen! Heb inderdaad al een paar keer wat voorbij zien komen over die Crochet Along, zal me er vanavond eens in verdiepen!

   Verwijderen