maandag 27 oktober 2014

Last week on Instagram..

Pfff.. Ik ben op het moment zo druk met van alles dat ik even door het bomen het bos niet meer zie. Kennen jullie dat? Met tich haakwerkjes  en bestellingen tegelijk bezig, het huishouden is een chaos, kleine man slaapt laatste week snachts heel slecht en dat is echt niks voor hem.. Zou het het tijd van het jaar zijn? Dat rare weer, de ene dag stralende zon en de volgende dag weer koud en droevig.. Ik weet het niet, maar het is niet fijn en hoop dat het snel weer een beetje rustiger is..
Maar goed, nu heb ik even de rust en tijd gevonden voor het schrijven van een blogjee.. 

1. Appel en peer
2. vliegtuig klaar
3. dromenvanger
4. applicaties op shirtjes gestreken
5. begonnen aan instaswap
6. sterretjes


Na de appel die ik jullie hier al liet zien, is het me ook gelukt om het peertje van Tournicote te maken, maak dan uit me hoofd van een foto. Het patroon van het peertje staat namelijk in het franse boekje Tendre Crochet die in Nederland niet te koop is. Ben erg blij met het resultaat, vind ze zo leuk geworden!!! :)
Hier nog even een close-upje..

08-11-2014
(kleine toevoeging)
Ik heb gister de nieuwe 'Mollie Makes' gehaald, en wat denk je??? Staat gewoon het patroon in het nederlands in van de appel, peer EN sinaasappel!!! :) 


Ook de 1e vliegtuig heb ik inmiddels klaar. Wat een gepuzzel zeg, heel wat uitgehaald en opnieuw geprobeerd, maar het is me gelukt!! Nog 2 te gaan, de kleine vliegtuigjes zijn inmiddels ook in de maak, resultaat volgt snel.


Ik heb een dromenvanger gemaakt voor mijn neefje. Hij slaapt snachts heel slecht en onrustig en ik had m'n schoonzusje al een paar keer tussen neus en lippen door dat ze een dromenvanger voor hem wilde kopen. In het boekje "kleine cadeautjes haken" staat een patroon voor een raamhanger en ik bedacht me dat het ook goed door kon als dromenvanger, dus gelijk aan de slag gegaan. Ze was er echt super blij mee, nu maar hopen dat het misschien een beetje gaat helpen! (Misschien ook maar 1 voor kleine man maken, hihi)


Laatst was er een leuk pop-up marktje bij ons in het dorp en daar stond ook een kraam die hele leuke applicaties verkocht om op shirts te bedrukken, echt helemaal leuk, hou ervan!
Ben ook van plan om een silhouette cameo (snijmachine) aan te schaffen, dan kan ik zulke dingen ook zelf maken. :)


Tussen de drukte door ook begonnen aan de instaswap die over een week al op de post moet, nog niet echt mee opgeschoten, dus moet daar deze week echt even aandacht aan gaan besteden. 


Tot slot sterretjes waar ik een slinger van heb gemaakt. 
Deze is overigens ook te winnen met mijn give-away,
doen jullie al mee??? :) 

Nou dit was het weer.. 
Liefs,
x Angel xGeen opmerkingen:

Een reactie posten